تخممرغ زرده و سفیده جدا كرده | 4 عدد | 320 كیلوكالری |
نمك | یكچهارم قاشق غذاخوری | 0 كیلوكالری |
شیر كم چرب | 2 قاشق غذاخوری | 10 كیلوكالری |
پنیر فتای رنده كرده | 40 گرم | 100 كیلوكالری |
فلفل سیاه | یكچهارم قاشق چایخوری | 0 كیلوكالری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری | 270 كیلوكالری |
پوره گوجه فرنگی | 100 گرم | 17 كیلوكالری |
كدو سبز خرد كرده | 50 گرم | 10 كیلوكالری |
قارچ ورقهای خرد كرده | 50 گرم | 7 كیلوكالری |
آبلیموی تازه | به میزان مورد نیاز | 0 كیلوكالری |
روش تهیه :
سفیدههای تخممرغ و نمك را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
آنگاه زردههای تخممرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود.
حالا قالبی را به قطر 25 سانتیمتر، با روغن زیتون چرب كنید و مایه فراهم كرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخممرغ ببندد.
سپس املت را در فر گرم شده با دمای 0 درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت 5 تا 8 دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود.
اكنون پوره گوجه فرنگی، كدو و قارچ را به مدت 10 دقیقه، بپزید.
حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یك نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل كنید.
با روش های مقابله با آلرژی فصلی آشنا شوید
املت ,قاشق ,كنید ,بپزید ,تخممرغ ,خرد ,املت را ,را در ,برقی بزنید ,همزن برقی ,با همزن
درباره این سایت