محل تبلیغات شما


املت قارچ و سبزی رژیمی , طرز تهیه املت قارچ و سبزی
مواد لازم برای 4 نفر :

 تخم‌مرغ زرده و سفیده جدا كرده4 عدد 320 كیلوكالری
نمك 
یك‌چهارم قاشق  غذاخوری0 كیلوكالری
شیر كم چرب2 قاشق غذاخوری10 كیلوكالری
پنیر فتای رنده كرده40 گرم100 كیلوكالری
فلفل سیاهیك‌چهارم قاشق چایخوری0 كیلوكالری
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری270 كیلوكالری
پوره‌ گوجه فرنگی100 گرم17 كیلوكالری
كدو سبز خرد كرده50 گرم10 كیلوكالری
قارچ ورقه‌ای خرد كرده50 گرم7 كیلوكالری
آبلیموی تازهبه میزان  مورد نیاز   
0 كیلوكالری


روش تهیه :
سفیده‌های تخم‌مرغ و نمك را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
آنگاه زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود.
 حالا قالبی را به قطر 25 سانتیمتر، با روغن زیتون چرب كنید و مایه فراهم كرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخم‌مرغ ببندد.
سپس املت را در فر گرم شده با دمای 0 درجه‌ سانتیگراد، بگذارید و به مدت 5 تا 8 دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود.
اكنون پوره‌ گوجه فرنگی، كدو و قارچ را به مدت 10 دقیقه، بپزید.
حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یك نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل كنید.

با روش های مقابله با آلرژی فصلی آشنا شوید

نحوه ی فرمت کردن یک درایو در ویندوز

مصرف ویتامین B9 در بارداری برای سلامت مغز کودکان

املت ,قاشق ,كنید ,بپزید ,تخم‌مرغ ,خرد ,املت را ,را در ,برقی بزنید ,همزن برقی ,با همزن

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

skytgantheli جمعیت احیای انسانی کنگره ۶٠ نمایندگی کرمانشاه mvsdl خدمات فنی دلفان سرویس بسیج دانشجویی شهید کاظمی دانشجویان بهداشت حرفه ای كاشان ورودی 88 ثبت لوگو - ثبت برند لاتین bitsfasttuca Alice's site همرهان محبت