محل تبلیغات شما


اگر هوس یك شام به سبك چینی دارید، اما نمی‌دانید دقیقا چه می‌خواهید، این غذای سریع و سالم را امتحان كنید تا مشتری دائمی آن شوید.

پخت سان چوی بو چینی , طرز تهیه سان چوی بو
مواد لازم برای 4 نفر:

 كاهو پیچ درشت یك عدد
 روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
 پیازچه 4 عدد، ورقه‌ورقه
 مرغ چرخ‌كرده 500 گرم
 هویج كوچكیك عدد، رنده‌شده
كدوی كوچكیك عدد، رنده‌شده
فلفل دلمه‌ای قرمزیك عدد، نگینی ریز
كنسرو ذرت125 گرم
نمك و فلفلبه میزان لازم


روش تهیه:

1 - كاهو را برگ‌برگ كرده و برگ‌های درشت آن را حداقل یك ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
2 - روغن را در یك تابه نچسب روی شعله متوسط داغ كرده و پیازچه‌ها را یك دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد كرده و مرغ را اضافه كنید. 4 تا 5 دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندكی روغن مایع اضافه كنید.
3 - هویج، كدو، فلفل دلمه‌ای و ذرت را اضافه كرده و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یكی، دو قاشق آبلیمو اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
4 - برگ‌های كاهو را شسته و خشك كنید. از مایه مرغ و سبزی‌ها داخل برگ‌های كاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو كنید.

نكات:
1 - در نوع کلاسیک این خوراك از نوعی سس چینی استفاده می شود كه مناسب ذائقه ایرانی نیست و سس مایونز جایگزین آن شده است.
2 - می‌توانید مانند ساندویج مایه داخل كاهو را با گوجه و خیارشور همراه كنید.

با روش های مقابله با آلرژی فصلی آشنا شوید

نحوه ی فرمت کردن یک درایو در ویندوز

مصرف ویتامین B9 در بارداری برای سلامت مغز کودکان

كنید ,كرده ,عدد، ,یك ,سس ,دهید ,كرده و ,آن را ,تفت دهید ,كاهو را ,اضافه كنید

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نقشه برداری ملایر لیـــــــــــــــراوی *** اشعارعارفانه ی سحرگاهان *** Raul's blog با هجرتی ها Howard's receptions نمایندگی گلپایگان sandrerente Sabine's info یک دو سه سازه