محل تبلیغات شما


اگر هوس یك شام به سبك چینی دارید، اما نمی‌دانید دقیقا چه می‌خواهید، این غذای سریع و سالم را امتحان كنید تا مشتری دائمی آن شوید.

پخت سان چوی بو چینی , طرز تهیه سان چوی بو
مواد لازم برای 4 نفر:

 كاهو پیچ درشت یك عدد
 روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
 پیازچه 4 عدد، ورقه‌ورقه
 مرغ چرخ‌كرده 500 گرم
 هویج كوچكیك عدد، رنده‌شده
كدوی كوچكیك عدد، رنده‌شده
فلفل دلمه‌ای قرمزیك عدد، نگینی ریز
كنسرو ذرت125 گرم
نمك و فلفلبه میزان لازم


روش تهیه:

1 - كاهو را برگ‌برگ كرده و برگ‌های درشت آن را حداقل یك ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
2 - روغن را در یك تابه نچسب روی شعله متوسط داغ كرده و پیازچه‌ها را یك دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد كرده و مرغ را اضافه كنید. 4 تا 5 دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندكی روغن مایع اضافه كنید.
3 - هویج، كدو، فلفل دلمه‌ای و ذرت را اضافه كرده و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یكی، دو قاشق آبلیمو اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
4 - برگ‌های كاهو را شسته و خشك كنید. از مایه مرغ و سبزی‌ها داخل برگ‌های كاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو كنید.

نكات:
1 - در نوع کلاسیک این خوراك از نوعی سس چینی استفاده می شود كه مناسب ذائقه ایرانی نیست و سس مایونز جایگزین آن شده است.
2 - می‌توانید مانند ساندویج مایه داخل كاهو را با گوجه و خیارشور همراه كنید.

با روش های مقابله با آلرژی فصلی آشنا شوید

نحوه ی فرمت کردن یک درایو در ویندوز

مصرف ویتامین B9 در بارداری برای سلامت مغز کودکان

كنید ,كرده ,عدد، ,یك ,سس ,دهید ,كرده و ,آن را ,تفت دهید ,كاهو را ,اضافه كنید

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

reaviwhitma تجهیزات پزشکی برسین نوین پویان (ثبت 1981) وبلاگ سمیه آرزه رک اچ پی آسیا _ آلما شبکه پرداز دندانپزشکی Margaret's site Eshghabad وب گاه دست نوشته هایی برای بانو جان vegatidi